ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ...

2.3.08

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ...

23/10/2005: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-0

Ένα εκπληκτικό πεντάλεπτο


Σπάνια μία ομάδα πετυχαίνει 3 γκολ σε ντέρμπι και ακόμα πιο σπάνια αυτά έρχονται στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα. Η ΑΕΚ του Φερνάντο Σάντος επεφύλαξε οδυνηρές εκπλήξεις στον Παναθηναϊκό εκείνο το κυριακάτικο βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη βρέθηκαν σε δύσκολη θέση από την επιθετική δραστηριότητα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, οι «πράσινοι» πέτυχαν γκολ με τον Φάνη Γκέκα το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ ενώ είχαν και δοκάρι με τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε.

Η ΑΕΚ περίμενε και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Με τον συνήθη ύποπτο Νίκο Λυμπερόπουλο άνοιξε το σκορ στο 85’, ο Λου Τσάνκο (εκείνος ο μικρόσωμος Σουηδός χαφ, το θυμάστε άραγε;) διαμόρφωσε το 2-0 με ένα εκπληκτικό γκολ από 40 μέτρα στο 88’ και ο Λάκης ολοκλήρωσε τη ραψωδία με ένα ακόμη γκολ στο 90’. Τρία γκολ σε πέντε λεπτά!

Το παιχνίδι είχε και ένα ευτράπελο. Ο Λουκάς Βύντρα χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα χωρίς να αγωνιστεί αφού στο 90’ μπήκε στο γήπεδο για να μαζέψει την μπάλα χωρίς το παιχνίδι να έχει διακοπεί.

Πάντα τέτοια...

4 comments:

Anonymous said...

Attention!

greekfloyd said...

liga logia gia ton louka.


(metaxi mas panta, einai kaliteros apo ton georgea kai ton panto, den nomizeis?)

noize said...

Ρε το εχεις λιγο χεσει με τα αθλητικα γραψε κατι πιο ουσιαστικο και χωρις βιντεα!!!

Μετεωρίτης said...

xaxaxaaaaa!!!
είμαι τόσο αντι-βάζελος
ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ!!

ΝΑΙ, ΝΑΙ,
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!

(ο άνθρωπος που γύρισε από την Τσέλσι, όχι, όχι, δεν πήγα, αλλά...
κατάλαβες!)

ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΩΤΑ - ΑΣΤΑΡΤΗ